Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

Актуальні новини з життя Братської громади, України та світу

23 Квітня, 2024 р., 11:25
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що відповідно до повідомлення компетентного органу Японії від 21.03.2024 щодо нотифікації в системі COT № G/SPS/N/JPN/1247 від 30.11.2023 встановлено нові стандарти і критерії для молока, молочних напоїв, інших молочних продуктів, що зберігаються при кімнатній температурі (далі - вимоги). Вищезгадані вимоги розміщено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби (https://dpss.gov.ua) в розділі «Міжнародне співробітництво» - «Ветеринарія та безпечність» - «Вимоги країн світу».
22 Квітня, 2024 р., 15:10
Надання адміністративних послуг населенню – один із важливіших напрямків роботи Братської селищної ради та перш за все це робота з людьми. Треба не тільки знати діюче законодавство, а й вміти вислухати відвідувача, надати фахову консультацію та доступно й зрозуміло пояснити. У відділі надання адміністративних послуг та державної реєстрації Братської селищної ради згуртувався колектив професіоналів, які знають і люблять свою роботу, а головне можуть знайти підхід до кожного відвідувача, щоденно забезпечуючи прийом, реєстрацію та видачу документів.
22 Квітня, 2024 р., 10:16
22 квітня 2024 року селищний голова Неля Собко провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської територіальної громади.
18 Квітня, 2024 р., 11:44
Дружній колектив територіального центру соціального обслуговування населення завжди бере активну участь в житті громади. 17 квітня працівниці центру вже не вперше доєдналися до двомісячника з благоустрою та прибрали територію пам’ятної алеї, що знаходиться на перетині вулиць Живковича та Миру. Ці прекрасні жінки не тільки висококваліфіковані професіонали своєї справи, а й свідомі громадяни, яким небайдуже рідне селище, рідна громада. Щиро дякуємо за вашу активну громадянську позицію!
18 Квітня, 2024 р., 11:21
Протягом квітня 2024 року було здійснено шість виїздів мультидисциплінарної команди на села, для надання перукарських послуг, якими скористались 64 жителя нашої громади. В селах Сергіївка – 12 осіб, Миколаївка – 6 осіб, Петропавлавлівка – 11 осіб, Новоконстантинівка – 13 осіб, Іванівка – 12 осіб, Ульянівка – 10 осіб.
18 Квітня, 2024 р., 09:21
Види паління. Активне паління – це свідомий (інколи не свідомий) вибір людини. Пасивне паління – називають процес, коли люди, які вдихають вторинний тютюновий дим, що виділяються з сигарети та той дим, що видихає курець. Цей побічний дим є більш токсичним. Це пояснюється тим, що активний курець курить сигарету із фільтром, а пасивний курець дихає димом без жодних фільтрів. За даними ВООЗ не існує безпечного пасивного куріння. Дослідження довели, що у пасивних курців з’являються такі самі проблеми зі здоров’ям, як і у активних курців.
18 Квітня, 2024 р., 09:03
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо підтримки розвитку садівництва та тепличного господарства, шляхом виділення грантів грантів для розвитку тепличного господарства до 7 млн. грн. та садівництва до 10 млн. грн.
16 Квітня, 2024 р., 16:09
Ви роботодавець та влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу, яка отримала статус після 24 лютого 2022 року? Отримуйте грошову компенсацію від держави впродовж трьох місяців з дня працевлаштування людини або впродовж шести місяців - якщо ВПО має інвалідність. Сума компенсації - 8 тисяч гривень на місяць за кожного найманого працівника. Подавайте заявку на отримання компенсації через портал Дія, електронною поштою або особисто у філії регіонального центру зайнятості за місцем фактичного ведення своєї діяльності.
16 Квітня, 2024 р., 10:51
Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року № 338 затверджено Порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки. Видача паспорта пасіки здійснюється в день звернення за заявою про видачу паспорта пасіки, що подається власником пасіки або уповноваженою ним особою до територіального органу Держпродспоживслужби за місцем проживання власника пасіки або місцезнаходженням пасіки в письмовій або електронній формі (з накладенням кваліфікованого електронного підпису).
16 Квітня, 2024 р., 09:58
Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь