Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

25 Березня, 2024 р., 13:24
Широке використання хімічних засобів  захисту рослин  для боротьби з шкідниками , хворобами та бур’янами, особливо без суворого дотримання інструкцій по їх застосуванню, часто призводить до масового отруєння бджіл. Тому охорона бджіл від отруєння отрутохімікатами повинна стати однією з найголовніших проблем. Трудність вирішення цієї проблеми полягає в тому, що щорічно промисловість випускає все нові хімічні препарати, а токсичність їх для бджіл далеко не однакова. Важливо знати, через який відрізок часу оброблене пестицидами поле стає безпечним для бджіл. Терміни знешкодження поля залежать від складу рослинності, погодних умов, швидкості розкладання препаратів під дією світла, вологи, повітря і тепла.
20 Березня, 2024 р., 16:17
Відповідно до пункту 92 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами) перерахунок розміру житлової субсидії в межах установленого строку її призначення без звернення громадян, зокрема, здійснюється уповноваженим органом в березні на березень - квітень та / або серпні на серпень - вересень у разі зменшення або збільшення середньомісячного сукупного доходу домогосподарства на понад 50 відсотків.
19 Березня, 2024 р., 14:23
Підставою для призначення допомоги по вагітності та пологах є сформований на основі медичного висновку листок непрацездатності (частина перша статті 23 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”).
19 Березня, 2024 р., 09:10
Під час бойових дій, які здійснює країна-агресор, наразі актуальним є питання створення безпечного простору для здобувачів освіти та персоналу закладу, які працюють за змішаною або очною формою навчання. Забезпечення оптимального безпечного середовища під час повітряної тривоги, є першочерговим завданням засновників і керівників закладів освіти.
14 Березня, 2024 р., 16:10
Братська селищна рада оголошує конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою на конкурентних засадах з метою розробки документації із землеустрою, а саме:
13 Березня, 2024 р., 16:47
Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що одним із обов’язків операторів ринку є - реєструвати потужності у випадках, передбачених Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі – Закон) (п.4, ч.1, ст.20 ЗУ №771/97-ВР від 23.12.199, із змінами).
13 Березня, 2024 р., 11:00
З березня претенденти на призначення житлової субсидії отримали ще одну можливість для подання спрощеної заяви – через портал Дія.
11 Березня, 2024 р., 16:37
На території Миколаївської області, внаслідок збройної агресії російської федерації проти  України, в тому числі після підриву греблі Каховської ГЕС відбувається забруднення поверхневих вод та підземних водоносних горизонтів, які використовуються як джерела  питного водопостачання різними хімічними та бактеріологічними чинниками: залишки військової техніки, розірваних снарядів, загиблі тварини, тощо. Забруднена питна вода може призвести як до хімічних отруєнь так і бути джерелом виникнення багатьох кишкових інфекційних захворювань: вірусного гепатиту А, холери, дизентерії, та інших гострих  кишкових інфекцій тощо.
11 Березня, 2024 р., 16:36
Постановою Кабінету Міністрів України від 23.02.2024 № 185 «Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році» внесені зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010 р. № 656 «Про встановлення щомісячної державної адресної допомоги до пенсії особам з інвалідністю внаслідок війни та учасникам бойових дій».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь