Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

02 Листопада, 2021 р., 11:09
Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям. 
27 Жовтня, 2021 р., 11:49
На території Миколаївської області в період з 12.10.2020р. по теперішній час зареєстровано випадок захворювання свійської птиці на грип: с. Велика Сербулівка  Вознесенського району (Єланецького району).
23 Жовтня, 2021 р., 21:57
З 26 жовтня з 00:00 на територіях Рівненської та Миколаївської областей починають діяти карантинні обмеження «червоної» зони. Головам цих обласних державних адміністрацій доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. Докладніше про карантинні обмеження «червоного» рівня епіднебезпеки — в наведеній інфографіці!
08 Жовтня, 2021 р., 10:09
На виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 849 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат для окремих категорій осіб у 2021 році та в подальшому» з 1 жовтня 2021 року пенсіонерам, які досягли віку від 75 до 80 років, до пенсій встановлено щомісячну компенсаційну виплату у розмірі до 400 гривень. Після встановлення компенсаційної виплати пенсія не може перевищувати 10340,35 гривень.
08 Жовтня, 2021 р., 08:23
У вересні 2021 року Держпродспоживслужбою здійснено позапланову перевірку об’єктів водопостачання Братської селищної ради з відбором зразків питної води для лабораторного дослідження в наступних населених пунктах: с.Зелений Яр, с.Антонове, с.Шевченко, с.Надеждівка, с.Новокостянтинівка, с.Трудолюбівка, с.Новопетровка, с.Мирне, с.Ульянівка, с.Соколівка, с.Камянуватка, с.Сергіївське, с.Михайлівка.
06 Жовтня, 2021 р., 09:10
Ясенева смарагдова вузькотіла златка (ЯСВЗ) – вкрай небезпечний шкідник  ясена, горіху та деяких інших листяних порід дерев. На відміну від більшості інших стовбурових шкідників ЯСВЗ здатна завдавати шкоди абсолютно здоровим деревам. Пошкоджені шкідником дерева зазвичай усихають протягом двох-трьох років.
05 Жовтня, 2021 р., 16:51
З наближенням опалювального періоду до селищної ради почастішали звернення громадян, які стосуються перевірки димовентиляційних каналів у багатоквартирних будинках та приватному секторі. Ми спробували надати вичерпну відповідь мешканцям нашої громади для правильного розуміння самого процесу перевірок: для чого це потрібно, хто і як здійснює перевірки та хто за це платить.
24 Вересня, 2021 р., 09:03
З метою відображення високого соціального статусу успішних, ділових та цілеспрямованих жінок в житті країни видавництвом «Статус-Україна» розпочато роботу над XI випуском книги інформаційно-видавничого проекту «Успішна жінка».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь