Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ

24 Вересня, 2021 р., 08:58
5 вересня Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 963 «Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб у 2022 році та в подальшому».
20 Вересня, 2021 р., 08:07
Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкта комунальної власності - будівля котельні Братського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів в смт. Братське, за адресою: вул. Живковича,17
15 Вересня, 2021 р., 10:28
З метою активізації продажу об’єктів приватизації ефективному приватному власнику Фонд державного майна України щомісяця на офіційному сайті http://www.spfu.gov.ua/ua/regions/mykolaiv.html публікує інформаційні бюлетені з приватизації та оренди державного майна.
02 Вересня, 2021 р., 14:05
Регіональне відділення  Фонду  державного майна України по Одеській та Миколаївській областях інформує про продаж будівлі 163 м² на вул. Вороніна, 28, смт Братське
12 Серпня, 2021 р., 07:53
За ініціативою Президента України, з метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей Урядом запроваджена у 2021 році виплата одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2000 грн на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (постанова КМУ від 04.08.2021 року № 803).
04 Серпня, 2021 р., 10:31
Амброзія полинолиста – один з небезпечних карантинних бур’янів, батьківщина якої - Північна Америка. Амброзія полинолиста - вид трав'янистих рослин із родини Айстрових, це однорічна рослина.
22 Липня, 2021 р., 09:13
Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса), повідомляє, що відповідно до Постанови Верховної Ради України від 19.07.2020 «Про утворення та ліквідацію районів» до Вознесенського району (з адміністративним центром у місті Вознесенськ) входять території Братської селищної, Бузької сільської, Веселинівської селищної, Вознесенської міської, Доманівської селищної, Дорошівської сільської, Єланецької селищної, Мостівської сільської, Новомар’ївської сільської, Олександрівської селищної, Прибужанівської сільської, Прибузької сільської, Южноукраїнської міської територіальних громад, затверджених Кабінетом Міністрів України, які на даний час охоплюються компетенцією нотаріусів Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь